Set metadata language

Details details details.. Post your requests here!
bvduijv
Junior Member
Posts: 1
Joined: 14 Aug 2014 14:06
Status: Offline

Set metadata language

Postby bvduijv » 14 Aug 2014 14:10

It would be very nice to set the language of the metadata to my own (non english).

Could this be possible easily?

User avatar
clinton.hall
Moderator
Posts: 9224
Joined: 28 Jun 2012 12:55
Has thanked: 94 times
Been thanked: 465 times
Contact:
Status: Offline

Re: Set metadata language

Postby clinton.hall » 15 Aug 2014 04:43

it has been requested, but language support has not been added yet.

mc_
Junior Member
Posts: 1
Joined: 04 Jan 2015 13:52
Status: Offline

Re: Set metadata language

Postby mc_ » 04 Jan 2015 13:55

I second this request, would be very much appreciated.

stheven
Junior Member
Posts: 1
Joined: 14 Jan 2017 17:42
Status: Offline

Re: Set metadata language

Postby stheven » 14 Jan 2017 17:45

I'm also interested in if there would be possible to change the METADATA langugage of the plot to a specific language.
I would like to have the Movie Title to ENG or optionally change it to the same language as the plot.

Thanks.

Viand0x
Junior Member
Posts: 1
Joined: 24 Mar 2017 12:35
Status: Offline

Re: Set metadata language

Postby Viand0x » 24 Mar 2017 12:49

(excuse my english, it's not my mother tongue)
I REALLY agree with this feature! It's like all that comes around with couchpotato is for english only, even the registration on this forum! Many users will appreciate having this application in their own language. For the metadata and the UI!

AaronMop
Junior Member
Posts: 12
Joined: 04 Sep 2017 21:19
Location: Bulgaria
Contact:
Status: Offline

Set metadata language

Postby AaronMop » 12 Sep 2017 04:01

No, it's very hard to detect. I'd go for SET instead.

And yes, the button does autofocus.
I was advised forex trading system for profitable investments


Return to “Feature Requests”